The Klik - speelt Boudwijn de Groot

zaterdag 23 November 2019

Vrijdag 22 en Zaterdag 23 november 2019 

Wilt u van te voren een hapje eten? Klik dan hier om uw tafel te reserveren en voorkom onnodig wachten!

Algemene informatie van de site van Ahoy':

Na de succesvolle theatertournee in januari brengt The Kik met orkest hun eerbetoon aan Boudewijn de Groot voor de laatste keer in Nederland op vrijdag 22 en zaterdag 23 november in Rotterdam Ahoy. Tijdens het concert speelt de Rotterdamse bietband 'Voor de overlevenden’ en 'Picknick’, twee klassieke albums van Boudewijn de Groot, van begin tot eind.

"In november is het zover, dan gaat onze grote droom in vervulling. Dan spelen we met groot orkest in Rotterdam Ahoy. Ongelofelijk. Dan doen we het materiaal van onze grote held Boudewijn de Groot, onze favoriete platen. Kom allemaal naar Ahoy, we hebben er ongelooflijk veel zin in en we hopen dat jullie er allemaal bij zijn”.

Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige, kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums, uit respectievelijk 1966 en 1968.

Boudewijn de Groot: "Twee platen live uitgevoerd in Ahoy: een zeer eervolle gebeurtenis. Met een orkest erachter en met de overtuigende performance en aanstekelijke energie van The Kik wordt het een indrukwekkende avond. Wie er niet bij is, zal eeuwig spijt hebben.”